LEIKKUUPUIMURIT

 

Pitkät perinteet puimurinvalmistuksessa

Sampo-puimurin perinteet ulottuvat 1920-luvulle, jolloin ensimmäiset puimakoneet valmistettiin. Seuraava merkittävä merkkipaalu suomalaisessa puimurihistoriassa on vuosi 1957, jolloin alettiin valmistaa itse kulkevia leikkuupuimureita. Nyt lähes 100 vuotta myöhemmin Sampo puimakoneita valmistetaan edelleen Porissa. 

Comia – ja 3000-sarja edustavat nykyaikaisten vaatimusten mukaan suunniteltuja leikkuupuimureita. Sampo on suunniteltu Pohjolan haastaviin puintiolosuhteisiin, mutta myös kuumiin olosuhteisiin.  Puimurituotannosta yli 80% menee tänä päivänä vientiin ja Sampo Rosenlew -puimureilla puidaan niin riisiä kuin vehnääkin, eri olosuhteissa eripuolilla maailmaa.

 

 

       

COMIA SERIES

Markkinoiden levein ja hiljaisin ohjaamo kokoluokassaan. Vakiovarusteena olevasta ilmaistuimesta, avaraan tilaan. Siltä väliltä löydät monta asiaa, jotka tekevät pitkän puintipäivän mukavaksi kokemuksi.

Siirry Mallistoon

 

       

Verrato SERIES

Verrato on hyvä vaihtoehto, kun haet kustannustehokasta ratkaisua tilasi töihin. Vahva rungollinen puimuri, josta löydät koeteltua tekniikkaa.

Siirry Mallistoon