Comia SERIES

Kun mukavuus on itsestäänselvyys

 

TEHOKKUUTTA ENTISTÄ MUKAVAMMIN

Markkinoiden levein ja hiljaisin ohjaamo kokoluokassaan. Vakiovarusteena olevasta ilmaistuimesta avaraan tilaan. Siltä väliltä löydät monta asiaa, jotka tekevät pitkästä puintipäivästä mukavan kokemuksen.

Tutustumalla uuteen ohjaamoon, havaitset monta asiaa, jotka parantavat sinun puintisuoritustasi. Puintipäivän jälkeen jaksat paremmin tilan muiden töiden parissa, kun elonkorjuun paras hetki on mieluisassa paikassa.

 

Täydellistä yhden käden hallintaa

Parhaan puintituloksen saavuttaa, kun puimuria on helppo hallita. Avara ohjaamon hermokeskus on hallintakonsoli, istuimeen integroituna. ComVision II,  iso 12,3 tuuman kosketusnäyttö, hallintakonsoli ja pelkästään Comia –mallistoon suunniteltu ajokahva.

Hyvä työergonomia on jaksamisen tae

Oikea työasento on terveyden kannalta perusedellytys. Tämän lauseen ympäriltä aloitettiin kyynärnojan, konsolin ja ajokahvan suunnittelu yhdessä ergonomiaspesialistien kanssa. Yhden käden hallinnalla suoritat koko puintiprosessin leikkuupöydän nostosta aina puintikoneiston säätämiseen. Comvision II -kosketusnäytön kautta valvot ja säädät puimurisi niin, että se tuottaa sinulle parhaan puintituloksen.

 

 

Tyhjennysnopeudet uudella tasolla

Puimisessa aika tuntuu olevan aina kortilla. Oikea-aikainen ja tehokas puinti takaa korjattavan viljan korkean laadun. Lyhentynyt tyhjennykseen käytettävä aika jättää moninkertaisesti enemmän aikaa itse viljanpuintiin. Kaikki tämä tarkoittaa sinulle parempaa taloudellista tulosta.

 

 

 

Turvallisuus ennen kaikkea

Hyvä näkyvyys leikkuupöydälle laajan tuulilasin läpi helpottaa puintityötäsi. Näkyvyyden ylläpitämiseksi on ohjaamossa kahdeksan työvaloa hämärän sattuessa. Koska puiminen on pölyisää työtä, tuulilasin puhtaana- pidon helpottamiseksi on Comia varustettu turvallisilla tartuntakahvoilla ja leveillä työtasoilla. Siirtoajossa tilalta pellolle, päiväajoon tarkoitetut LED-valot palavat aina. Ohjaamon molemmat penkit ovat varustettu turvavöillä. Nämä ominaisuudet takaavat turvallisuuden liikenteessä.

 

 

PÖYDÄN LIITTÄMINEN KÄDEN KÄÄNTEESSÄ

Leikkuuleveyksien kasvaessa leikkuupöydän kuljettaminen vaunussa on arkipäivää. Useimmiten kuljettaja työskentelee puimurin kanssa yksin. Silloin pöydän liittäminen ei saa viedä turhaa aikaa. Helpon liittämisen takaa kartiomainen ohjuri ja hydraulipikaliitin.

 

Ominaisuudet

Ohjaamo

Puintikoneisto

viljasäiliö

Leikkuupöytä

Puhdistaminen

voimansiirto

LATAA ESITE

 

MALLISTO

C6

C8

C10

C12

 

KUVA-GALLERIA

 

Uusi Avara-ohjaamo

ALKUUN