LEIKKUUPÖYTÄ

Helposti kytkettävä, kiitosta saanut geometria ja täyshydrauliset toiminnot. Nämä ominaisuudet löydät Comia-sarjan puimureista. Hyväksi todetut laonnostokelan nylon/muovipiikit ja hydraulinen takaisinpyöritys kruunaavat tämän erinomaisen ja toimivan leikkuupöydän.

Oli kasvusto korkeaa tai matalaa, vuosien kehittelyn tuloksena Comian leikkuupöytä selvittää sen. Optimaalinen etäisyys terältä syöttöruuville takaa katkeamattoman syötön koneen syöttökuljettimelle. Sivuttaiskallistus on saatavilla C6 ja C8 –malleihin. C10 ja C12 –malleissa sivuttaiskallistusominaisuus on vakiona. Leikkuupöytäleveydet alkavat 3,9 metristä ja jatkuvat aina 6,3 metriin asti.

 

Terä

Comia-sarjan terälaput on kiinnitetty nykyaikaisesti ruuveilla. Vahingon sattuessa voit kätevästi vaihtaa yksittäisen terälapun. Leikkuuterää liikuttaa hihnavedolla toimiva Wobble Box -käyttö. WB-teränkäyttö on käytännössä huoltovapaa.

 

 

 

 

 

 

Syöttöruuvi sr

Comia-sarjan leikkuupöydän syöttöruuvin rungon suuri halkaisija estää kietoutumisen vaikeissakin olosuhteissa. Tasaisen syötön saavuttamiseksi syöttösormia on lisätty pöytäleveyden mukaan. Kun syöttösormia on tasaisesti koko ruuvin leveydeltä, kuormitushuiputkaan eivät aiheuta ongelmia. Syöttöruuvi on suojattu liukukytkimellä, joka on sijoitettu hihnapyörän yhteyteen.

 

 

 

 

Laonnostokela

Comian muoviset laonnostopiikit takaavat tehokkaan ja hellävaraisen syötön myös lakoviljan puinnissa. Muovipiikin katketessa, esimerkiksi kivivauriossa, puintikoneistolle ei aiheudu mitään vaaraa.

Laonnostokelan säädöt toimivat hydraulisesti ja laonnostokelan automatiikka on Comia-malleissa vakiona. Laonnostokelan vertikaalisella eteen-taakse -säädöllä poimit lakoviljan helposti leikkuupöydälle.

 

 

 

 

 

Syöttökuljetin

Syöttökuljetin on varustettu kolmiketjuisella kuljettimella. C10 ja C12 -malleissa jaetut syöttökuljettimen kolat varmistavat tasaisen syötön puintikelalle. Tämä ominaisuus korostuu varsinkin maissia puidessa. Syöttökuljetin on varustettu isoilla huoltoluukuilla, mm. yläakselin päältä voi poistaa luukun, joka helpottaa puhdistettavuutta.

Syöttökuljettimen oikealle puolelle on sijoitettu pöydän takaisinpyörityksen hoitava vahva hydraulimoottori. Pöydän voimansiirto hoidetaan nivelakselilla, joka on helppo kytkeä.

 

 

 

TAKAISIN PÄÄSIVULLE

ALKUUN