PUHDISTAMINEN JA HUOLTO

Markkinoiden ehdoton ykkönen puimurin puhdistettavuudessa

Markkinoiden ehdoton ykkönen puimurin puhdistettavuudessa. Tämän lauseen takaamiseksi ei tarvitse kuin tutustua tähän sivuun. Teknisistä ratkaisuista johtuen Sampo-Rosenlew -puimurit ovat aina olleet helppoja puhdistaa. Esimerkiksi viettopinnat voidaan vetää ulos ja kohlimien pohjat ovat poistettavissa. Vaikka samoja ominaisuuksia voi löytyä muistakin merkeistä, ovat ne Sampossa ratkaistu niin, ettei sinun tarvitse lähteä tekemään niitä konehalliisi, vaan suoritat puhdistamisen pellolla ja säästät aikaa.

 

 

 

Syöttökuljettimen yläakselille ja varstasillalle pääsy on todella helppoa. Poistamalla isot huoltoluukut pääset tarvittaessa puhaltamaan varstasillan puhtaaksi, jos olet puinut vaikeissa olosuhteissa. Nyrkkisääntöhän on, että puhdas puimuri tekee puhdasta viljaa.

 

 

 

Vaikeissa ja kosteissa olosuhteissa puitaessa varstasillan alle, heittokuljettimen etuosaan, kerääntyy materiaalia. Tällöin on tärkeää, että viettopinnan kaistat voidaan irrottaa puhdistusta varten. Comia C10 ja C12 –malleissa viettopinnat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Myös ylä- ja alaseulat voidaan poistaa puhdistamista varten. Kohlimien pohjat vedät kätevästi ulos puimurin takaluukun kautta. Kaiken tämän voit tehdä peltoolosuhteissa puimurin mukana tulevilla erikoistyökaluilla.

 

 

Puimurin vasemmalla puolella olevista kahvoista avaat luukut helposti ja kätevästi. Pääsy viljaelevaattorin ja rajaisten pohjaruuveille on pikakiinnitteisten luukkujen takana. Parasta on, ettei sinun tarvitse mennä koneen alle, vaan voit suorittaa toimenpiteet koneen sivulta.

 

 

 

 

C6 ja C8 -malleissa on vakiona markkinoiden helpoimmin puhdistettava viljasäiliöt. Melkein kaikki säiliön kierukat voidaan vetää ulos ilman työkaluja. Tätä ominaisuutta arvostavat etenkin siemenviljelijät ja vaikeissa olosuhteissa puivat asiakkaat.

 TAKAISIN PÄÄSIVULLE

ALKUUN