Viljasäiliö

Markkinoiden helpoimmin puhdistettava

Viljasäiliön täyttyminen tarkoittaa palkkapäivää viljelijälle. Mitä suurenmpi säiliö, sitä suurempi palkka. Comia-sarjan koneet ovat varustettu isoilla viljasäiliöillä 4400 litrasta jopa 7600 litraan asti. Uusissa Comia–malleissa on monta uudistusta viljasäiliön ympärillä, jotka konkreettisesti tarkoittavat käyttäjälle selvää työn tehostumista. Teho tarkoittaa ennen kaikkea parempaa tuottavuutta.

 

Comia C6 ja C8 -malleissa on isot 4400 litran ja 5400 litran säiliöt. Tyhjennysnopeutta ja tilavuutta on kasvatettu edelliseen Comia–sukupolven puimureihin verrattuna. Nyt tyhjennysnopeus on 75 l/s, eli 50% enemmän kuin edellisessä mallissa.

 

 

 

 

 

 

Neljän metrin tyhjennyskorkeus on vakiovaruste näissä kahdessa mallissa. Nyt voit tyhjentää kätevästi myös korkealaitaiseen kärryyn. Pitkän tyhjennystorven käännät ajokahvasta yhdellä napinpainalluksella. Samoin tyhennyksen käynnistyksen kytket ajokahvasta.

 

 

 

 

 

 

Isosta viljasäiliön ikkunasta voit tarkkailla säiliön täyttymistä todella helposti. Säiliö on valaistu tehokkaalla LED-valolla. Illalla puidessa näet hyvin viljan laadun. Säilön täyttöhälytin on kytketty Comvision II -näyttöön, joka kertoo, koska on aika mennä tyhjentämään.

 

 

 

 

 

 

Markkinoiden helpoimmin puhdistettava viljasäiliö. Tämä on ominaisuus, jota kaikki Sampo-Rosenlew –puimurit tuntevat osaavat arvostaa ja vaatia. Comia C6 ja C8 -mallien viljasäiliöt voidaan puhdistaa peltoolosuhteissa ilman työkaluja.

Ylivoimaisen puhdistettavuuden mahdollistaa uniikki viljasäiliön W-pohja. Yksinkertaisessa rakenteessa kaksi erillistä pohjaruuvia syöttävät jyvät tyhjennysruuville. Säiliöstä voit irroittaa kummatkin pohjaruuvit pelto-olosuhteissa.

 

 

 

 

Malleissa C10 ja C12 viljasäiliöt on varustettu suljetulla tyhjennysjärjestelmällä. Tämä tarkoittaa todella nopeaa tyhjennystä, 100 l/s. Voit tyhjentää putken joka asennossa, mikä helpottaa kärryn täyttöä. Tyhjennysputki on todella pitkä ja tyhjennyskorkeutta on 4,4 metriä. Putken ohjaus tapahtuu kätevästi monitoimiajokahvasta.

Säiliön koot ovat 6000 litraa ja 7600 litraa, kun säiliön kansi on nostettu ylös. Kannen voi laskea alas kuljetustilaan napilla ohjaamosta käsin varastointa ja tiellä ajoa varten.

Myös näissä malleissa tarkkailet viljaa ison lasin kautta ja LED-valo valaisee säiliön. Säiliössä on kaksi tasovahtia, joten Comvision II kertoo, koska säiliö pitää tyhjätä.

 

 

TAKAISIN PÄÄSIVULLE

ALKUUN