Sampo Rosenlew Verrato V4

 
Verrato Series

KUN PUIMINEN ON PÄÄASIA

 

 

Koeteltua tekniikkaa

Verrato on hyvä vaihtoehto, kun haet kustannustehokasta ratkaisua tilasi töihin. Vahva rungollinen puimuri, josta löydät koeteltua tekniikkaa. Monta yksinkertaista ratkaisua yhdistettynä nykyaikaiseen voimansiirto- ja moottori tekniikkaan.

 

 

V4 –neljä kohlinta, neljä sylinteriä

Verraton juuret menevät syvälle Sampo –puimureiden dna:han. Yksinkertainen, helppo säätää ja huoltaa. Edeltävillä malleilla on puitu käytännössä kaikkialla maailmassa, äärimäisen kuivissa olosuhteissa ja Pohjolan haastavilla kosteilla pelloilla. Oli puitava laji sitten riisiä, maissia tai kotimaisia viljalaijkkeita, ovat käyttäjät aina kehuneet koneen säädettävyyttä.  Isot erottelupinta-alat, hyvä etenemiskyky ja ketteryys ovat osa niitä asioita, jotka ovat Verratosta tehneet sen mitä se on tänään. Haluttu kokonaisuus.

 

 

OMINAISUUDET

 

Leikkuupöytä

Verrato-puimuriin on valittavissa useita pöytäleveyksiä. Eri tarpeisiin ja eri peltolohkoille löytyy kaikille viljelijöille sopiva pöytäkoko. Leikkuupöydän leveydet alkavat 3,45 metristä ja yltävät  4,2 metriin. Tasainen syöttö on a ja o, kun haetaan parasta puintitulosta. Verrato leikkuupöydän syöttöruuvin rungon suuri halkaisija estää kietoutumisen vaikeissakin olosuhteissa.

 

 

 

Syöttösormia on lisätty pöytäleveyden mukaan koko syöttöruuvin leveydelle alkaen 3,9 metrin pöytäleveydestä. Comian muoviset laonnostopiikit takaavat tehokkaan ja hellävaraisen syötön myös lakoviljan puinnissa Kaikkia Comia pöydän ja laonnostokelan toimintoja ohjataan sähköisesti ohjaamosta. Myös takaisinpyöritys on sähkömoottorilla ohjattu.

 

Puintikoneisto ja erottelu

Halkaisijaltaan 50 cm ja 111 cm leveä puintikela irrottaa jyvät tähkistä helposti ja hellävaroin.  Comian varstasilta on suunniteltu varta vasten viljanpuintiin. Varstasillan langat ovat tarkoituksella ohuet, jotta irtipuinti olisi tarkkaa.  

 

 

 

 

 

Kokoluokkansa suurin seulapinta-ala tuottaa kaikissa olosuhteissa puhdasta viljaa. Seulaston yhteen laskettu pinta-ala on 3,40 m2. Ruumenseulana on nykyaikainen nokkalamelliseula. RV2-nokkalamelliseulan joka toinen käännetty lamelli estää tehokkaasti mahdollisen oljenpätkän pääsyn viljasäiliöön. Siemenseulana on reikäseula. Seuloja tulee koneen mukana kolme kappaletta, 5 mm seula rypsin ja muun piensiemen puintiin, 12 mm ja 16 mm seulat soveltuvat muihin lajikkeisiin.  Siemenseulaksi voit valita myös säädettävän seulan. Säädettävä siemenseula on tiheä lamellityyppinen seula, RV3.

Kohlimia Verrato mallissa on neljä kappaletta, neljällä portaalla.

 

Viljasäiliö

Verrato –malli on varustettu 3700 litran viljasäiliöllä. Halutessasi voi valita ison 4200 litran viljasäiliön. Tyhjennyskorkeutta on 3,4 metriä. Jos kärrysi vaativat lisää tyhjennyskorkeutta, optiona on 4 metrin tyhjennyskorkeus.

 

 

 

 

 

 

Ohjaamo

Esteetön näkyvyys leikkuupöydälle on tärkeää. Tämä on helppo todeta Verraton ohjaamosta. Tuulilasin suorien lasipintojen läpi näet leveämmänkin leikkuupöydän kulmat ja näkymä syöttöruuville on esteetön. Vankan hydroajokahvan kautta hallitset koneen puimurin suuntaa ja leikkupöydän  ja laonnostokelan liikkeitä. Ohjaamon penkissä on hyvät säädöt ja käsinoja. Koneen muut säädöt suoritat selkeän koetaulun kautta. Varstasilta säätyy  portaattomasti.

 

 

 

Voimansiirto

Verrato on varustettu AGCOPower 4 sylinterisellä moottorilla ja 150 hevosvoimalla. Moottori täyttää viimeisimmät päästömääräykset Tier5. Ajovoimansiirto hoidetaan hydrostaattisesti ja vankat öljynavat takaavat vedon eteenpäin. Verraton voit varustaa myös nelivedolla ja tasauspyörstön lukolla, jos tarve vaatii.

 

 

 LATAA ESITE (pdf)

ALKUUN

Pyydä tarjous

*
*
*
*
*