Sampo-Rosenlew metsäkoneet

 

Harvesterit

 

Leikkuupuimurit        

HR46x harvesteri

HR46x on ensiharvennuksen ykköskone. Edeltäjäänsä HR46:ta vieläkin tehokkaampi harvesteri on varustettu nyt suuremmalla, 140cc työpumpulla ja tehokkaammalla Agco Power 49 AWF-moottorilla. Nämä muutokset lisäävät tehokkuutta ja samalla pienentävät kulutusta, joka näkyy suoraan yrittäjälle harvennuksen kannattavuuden nousuna.

LUE LISÄÄ

KuormatraktoriT

 

1046        

Fr28 kuormatraktori

Sampo-Rosenlew on vastannut asiakaskunnan kysyntään suunnittelemalla harvennuksille sopivan kuormatraktorin FR28. Tämä 10 tonnin kuormankantava ajokone on suunniteltu toimimaan yhtiön harvestereita täydentävänä yksikkönä.

LUE LISÄÄ

 

Vaihtokoneet

 

vaihtokoneet        

Vaihtokoneet

Joskus vaihtokone voi olla uutta parempi vaihtoehto. Vaihteleva valikoima harvestereita, kuormatraktoreita ja hakkuupäitä. Myönnämme Sampo-Rosenlew vaihtokoneille takuun.

Siirry vaihtokoneisiin

 

Huolto ja asiakastuki

 

1046        

huoltopalvelut, tekninen tuki ja varaosat

Metsäkoneiden huoltopalveluja tarjoavia yrittäjiä löytyy kattavasti ympäri Suomen. Asiantunteva tekninen asiakastukemme auttaa pulmatilanteissa ja nopeat varaosatoimitukset takaavat töiden sujuvuuden.

LUE LISÄÄ

 

Metsäkoneiden historiaa

 

       

Sampo rosenlew -metsäkoneiden tarina

Sampo-Rosenlew aloitti harvestereiden sarjatuotannon jo vuonna 1997. Tuolloin lähdettiin liikkeelle erityisesti ensiharvennuksiin suunnitellulla SR1046-harvesterimallilla. Jo seuraavana vuonna 1998 tuotiin markkinoille tehokkaampi...

LUE LISÄÄ