Tuotteet

Sampo-Rosenlew on perheyritys, jonka kotipaikka sijaitsee Porissa. Se tunnetaan korkealaatuisista, asiakkaan toiveiden mukaan suunnitelluista leikkuupuimureista ja metsäkoneista, jotka soveltuvat hyvin suomalaiseen vaativaan luontoon, sen pelloille ja metsiin. Sampo-Rosenlew -tuotteille on tunnusomaista korkea teknologia, hyvä laatu ja tuotteiden jatkuva kehittäminen asiakkaiden tarpeita vastaavaksi. Olemme ylpeitä tuoteperheestämme, jonka perustana ovat kotimainen työ ja vuosisataiset perinteet.

 

Leikkuupuimurit

 

c4        

COMIA C4, C6 & C8

Comia edustaa kehityksen kärkeä tämän kokoluokan puimureissa. Kolme perusmallia täydentävät toisiaan ja niistä on helppo valita sopiva puimuri oman puintitarpeen mukaan. Mukavat ja käytännölliset Premium Plus ohjaamot ja nykyaikainen muotoilu tekevät Comiasta haluttavan.

Siirry Mallistoon

 

       

COMIA C10 & C12

Comia C10 ja C12 -mallit edustuvat modernia puimurinsuunnittelua ja ominaisuuksia, joita löydät vain Sampo-puimureista.

Siirry Mallistoon

 

Metsäkoneet

 

Leikkuupuimurit        

HR46x harvesteri

HR46x on ensiharvennuksen ykköskone. Edeltäjäänsä HR46:ta vieläkin tehokkaampi harvesteri on varustettu nyt suuremmalla, 140cc työpumpulla ja tehokkaammalla Agco Power 49 AWF-moottorilla. Nämä muutokset lisäävät tehokkuutta ja samalla pienentävät kulutusta, joka näkyy suoraan yrittäjälle harvennuksen kannattavuuden nousuna.

LUE LISÄÄ

 

fr28        

Fr28 kuormatraktori

Sampo-Rosenlew on vastannut asiakaskunnan kysyntään suunnittelemalla harvennuksille sopivan kuormatraktorin FR28. Tämä 10 tonnin kuormankantava ajokone on suunniteltu toimimaan yhtiön harvestereita täydentävänä yksikkönä.

LUE LISÄÄ

 

Vaihtokoneet

 

vaihtokoneet        

Vaihtokoneet

Joskus vaihtokone voi olla uutta parempi vaihtoehto. Meiltä löytyy vaihtuva valikoima harvestereita, kuormatraktoreita ja hakkuupäitä. Myönnämme Sampo-Rosenlew vaihtokoneille takuun.

Siirry vaihtokoneisiin