Sampo-Rosenlew ja Mahindra strategiseen yhteistyöhön

31.3.2016

Sampo-Rosenlew aloittaa strategisen yhteistyön intialaisen Mahindra & Mahindran (M&M) kanssa vahvistaakseen mahdollisuuksiaan kasvattaa leikkuupuimuriliiketoimintaansa etenkin Aasiassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa.

Sampo-Rosenlew laajentaa samalla omistuspohjaansa. Mahindra & Mahindra tulee yrityksen omistajaksi 35% osuudella.

Mahindra on maailman myydyin  traktorimerkki ja kuuluu Mahindra Group:iin.

Yhtiöiden tarkoituksena on tehdä tiivistä yhteistyötä ja laajentaa Sampo-Rosenlewin markkinaa maailmanlaajuisesti sekä hyödyntää toistensa osaamista toimintojen ja tuotteiden kehittämisessä. Sampo-Rosenlew ja Mahindra& Mahindra keskittyvät yhdessä leikkuupuimuriliiketoiminnan kehittämiseen Intiassa, Kiinassa, Afrikassa sekä Lähi-Idässä.

Mahindra & Mahindra tulee käyttämään Sampo-Rosenlewin valmistamia tuotteita omilla markkinoillaan.

Sampo-Rosenlew jatkaa entiseen malliin nykyisillä markkinoillaan.

 ”Mahindra & Mahindran avulla meillä on mahdollisuus kasvaa ja tehdä Sampo-Rosenlewista aidosti globaali maatalouskonetoimija sekä päästä uusille markkina-alueille, joihin omat resurssimme eivät riittäisi. Partnerius johtavien maatalouskonevalmistajien kanssa eri markkinoilla on jo pitkään ollut luonnollinen osa Sampo-Rosenlewin tapaa toimia. Jo tällä hetkellä hoidamme tuotteidemme jakelun, huollon ja osittain yhteisvalmistuksen partnereiden kanssa Pohjoismaiden, Euroopan ja Pohjois-Afrikan markkinoilla. Yhteistyösopimus Mahindra & Mahindran kanssa on luonteva askel, jolla pääsemme sisään maailman nopeimmin kasvaville Aasian, Lähi-Idän ja Afrikan markkinoille yhdessä vahvimman mahdollisen kumppanin kanssa. Yhteistyöllä tähdätään leikkuupuimurien ja niiden komponenttien valmistusmäärien  kasvattamiseen Porissa”,  sanoo Sampo-Rosenlewin toimitusjohtaja Jali Prihti.

 

Lisätietoja

 

Jali Prihti

Toimitusjohtaja

 

Puh. 040 595 4971

jali.prihti@sampo-rosenlew.fi

www.sampo-rosenlew.fi


« Takaisin