Uusi puimurimallisto julkistettu

26.9.2017

Sampo-Rosenlew Oy julkaisee tänään Suomen markkinoille täysin uusitun puimurimallistonsa. Kaikki mallisarjat on päivitetty.

Sampo-Rosenlew Oy julkaisee tänään Suomen markkinoille täysin uusitun puimurimallistonsa. Kaikki mallisarjat on päivitetty. Yhtiön todellinen työjuhta, vuodesta 1991 kunniakkaasti palvellut 2000-sarja on korvattu uusilla Verrato-malleilla. Myös vuonna 2011 esitelty Comia-mallisto on kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Comia-mallien osalta Sampo-Rosenlew esittelee markkinoiden hiljaisimmat ja tilavimmat ohjaamot. Uudet  ohjaamot kätkevät sisäänsä ergonomia-asiantuntijoiden kanssa suunnitellut hallintalaitteet, markkinoiden uusimman 12-tuuman jaettavan kosketusnäytön ja lukuisia uusia puintia helpottavia ja tehostavia ominaisuuksia. Ohjaamon lisäksi Comia-malliston leikkuupöydät, etuakselit ja viljasäiliöt tyhjennysmekanismeineen on päivitetty

 

Uusien mallien suunnittelussa lähtökohtana on alusta saakka ollut laajan Sampo-asiakaskunnan toiveet ja kehitysideat. Kulmakivänä on ollut myös se, että jokaisen uuden muutoksen tulee ennen kaikkea tehostaa viljelijän puintia sekä parantaa puintitulosta. Jokaisen uuden ominaisuuden ja muutoksen tehtävänä on tuottaa mitattavaa lisäarvoa suomalaisille viljelijöille.

 

Yhdessä Suomen jälleenmyyjän AGCO Suomen kanssa Sampo-Rosenlew Oy odottaa innolla syksyn lukuisia asiakastapahtumia. Näistä merkittävämpänä Kone-Agria -näyttely Tampereella 12-14.10.2017. Kone-Agria on myös uusien puimurimallien ensi-ilta Suomessa.

« Takaisin