7.10.2021

Kurikassa puidaan Comia C24:llä ”Kotimainen Sampo Rosenlew soveltuu vaativiin olosuhteisiin”

Kurikassa asuva Jari Saari on monialayrittäjä, jonka omistukseen kuuluu niin maatila, metallipaja, päiväkoti kuin myös kaksi Duudsonit-puistoa. Broilerien kasvatukseen sekä maanviljelykseen erikoistuneella tilalla tärkeäksi työvälineeksi on osoittautunut Sampo Rosenlew C24 puimuri.

“Aloitin urani 18-vuotiaana kalkkunoiden kasvatuksella ja pikkuhiljaa olen ostanut myös viljapeltoa. Nykyään kasvatamme broilereita, minkä lisäksi viljelemme hernettä ja vehnää lintujen ruuaksi. Puitavaa pinta-alaa tilallamme on kaiken kaikkiaan 500 hehtaaria, josta noin puolet saadaan tehokkaasti puitua uudella Sampo Rosenlewillä”, Jari kuvailee.

Kotimainen Sampo Rosenlew soveltuu vaativiin olosuhteisiin

Jarin mukaan maatilalla on monipuolisesti erilaisia työkoneita, kuten kurottajia, traktoreita sekä pyöräkuormaajia. Puimureita tilalla on käytössä kaksi kappaletta, joista viimeisimpänä on hankittu Sampo Rosenlew C24. Jarin mukaan herneen ja vehnän satokausi menee pitkälle syksyyn, joten uuden puimurin oli erityisen tärkeää soveltua myös märän sadon puimiseen.

“Viime vuonna kokeilimme Sampo Rosenlewin puimuria, ja koimme sen todella toimivaksi ja helppokäyttöiseksi. Meidän tilallamme puimurin tulee olla tehokas, koska joudumme puimaan myös märkää satoa. Tässä koneessa on erinomainen hinta-laatusuhde, minkä lisäksi se on myös helppo puhdistaa”, Jari kertoo.

Sampo Rosenlew on vakuuttanut Jarin erityisesti tehokkaan ja taloudellisen toimintansa ansiosta. Vähäisesti polttoainetta kuluttava puimuri on palvelut maatilan arjessa moitteettomasti, eikä laadukasta konetta ole tarvinnut huoltaa usein.

“Päädyimme hankkimaan tämän puimurin, koska sitä on todella helppo käyttää. Arvostan myös tuotteen kotimaisuutta, sillä varaosat ovat lähellä ja meidän on helppo keskustella valmistajan kanssa mahdollisista muutostoiveista, Jari lisää.

Osaava kumppani vastaa yrittäjän moninaisiin tarpeisiin

Agco on vastannut monialayrittäjänä työskentelevän Jarin tarpeisiin laajalla konevalikoimallaan sekä kokonaisvaltaisella palvelullaan. Luotettavan kumppanin tuki on tärkeässä roolissa maatilan arjessa, joten mallikkaasti sujunut yhteistyö tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa.

“Yhteistyö Agcon kanssa on mennyt todella hienosti, sillä huolto on pelannut hyvin ja olemme saaneet tarvittaessa hankittua myös uusia koneita. Minulla on metsä-, pelto- ja puintitöitä, joten Agcolta löytyy laaja valikoima koneita kaikkiin minun tarpeisiini. Uskon kyllä että yhteistyömme tulee jatkumaan”, Jari tiivistää.

keyboard_backspace Takaisin