Verrato V4

Tehokas peruspuimuri jonka ulkonäkö on lähellä Comia-sarjaa. Ohjaamon ulkokuoren päivitys nosti Verrattoman uudelle tasolle, kaudelle 2022. Tämän koneen kanssa puit suuriakin pinta-aloja. Comia -malliston rungolle rakennettu kompakti puimuri.

Katso video

Verrato on hyvä vaihtoehto, kun haet kustannustehokasta ratkaisua tilasi töihin. Vahva, rungollinen puimuri, josta löydät koeteltua tekniikkaa. Kaudelle 2022, ohjaamon ulkokuori on uusittu ja muistuttaa Comia-sarjan ohjaamoa.

Puimuri on varustettu kahdeksan varstaisella HD-puintikelalla ja neljällä kohlimella. 4-sylinterinen 150 hevosvoiman moottori on todella tehokas ja ajovoimansiirto hydrostaattinen. SR -STD+ ohjaamolla varustetussa koneessa kytket mekaanisesti, leikkuupöydän, koneiston ja viljasäiliön tyhjennyksen.

Leikkuupöytä 3,9m
Viljasäiliö 3 700 l
Moottori 4 -sylinterinen 150 hv AGCOPower Tier5
Ilmastointi Ei vakiona
Puintikela 8-varstainen HD
Tyhjennysnopeus 55 l/s
Kohlimet 4 kpl neliportaista kohlinta
Silppuri 3 300 k/min
Eturenkaat 460/85R34
Takarenkaat 360/70R20

Ohjaamo

Standard+ ohjaamo, perus-asioiden äärellä

Esteetön näkyvyys leikkuupöydälle on tärkeää. Tämä on helppo todeta Verraton ohjaamosta. Tuulilasin suorien lasipintojen läpi näet leveämmänkin leikkuupöydän kulmat ja näkymä syöttöruuville on esteetön. Vankan hydroajokahvan kautta hallitset koneen puimurin suuntaa ja leikkupöydän  ja laonnostokelan liikkeitä. Ohjaamon penkissä on hyvät säädöt ja käsinoja. Koneen muut säädöt suoritat selkeän koetaulun kautta. Varstasilta säätyy  portaattomasti.

Leikkuupöytä

Koeteltua tekniikkaa

Verrato-puimuriin on valittavissa useita pöytäleveyksiä. Eri tarpeisiin ja eri peltolohkoille löytyy kaikille viljelijöille sopiva pöytäkoko. Leikkuupöydän leveydet alkavat 3,45 metristä ja yltävät  4,2 metriin. Tasainen syöttö on a ja o, kun haetaan parasta puintitulosta. Verrato leikkuupöydän syöttöruuvin rungon suuri halkaisija estää kietoutumisen vaikeissakin olosuhteissa. Kaikkia Verrato pöydän ja laonnostokelan toimintoja ohjataan sähköisesti ohjaamosta. Myös takaisinpyöritys on sähkömoottorilla ohjattu.

Puinitkoneisto

Tehokas puintikoneisto

Halkaisijaltaan 50 cm ja 111 cm leveä puintikela irrottaa jyvät tähkistä helposti ja hellävaroin.  Verrattoman varstasilta on suunniteltu varta vasten viljanpuintiin. Varstasillan langat ovat tarkoituksella ohuet, jotta irtipuinti olisi tarkkaa.  
Kokoluokkansa suurin seulapinta-ala tuottaa kaikissa olosuhteissa puhdasta viljaa. Seulaston yhteen laskettu pinta-ala on 3,40 m2. Ruumenseulana on nykyaikainen nokkalamelliseula. RV2-nokkalamelliseulan joka toinen käännetty lamelli estää tehokkaasti mahdollisen oljenpätkän pääsyn viljasäiliöön. Siemenseulana on reikäseula. Kohlimia Verraton mallissa on neljä kappaletta, neljällä portaalla.

Voimansiirto ja moottori

Tehokkuutta ja voimaa

VERRATO on varustettu AGCO POWER 4 sylinterisellä moottorilla ja 150 hevosvoimalla. Moottori täyttää viimeisimmät päästömääräykset Tier5 Ajovoimansiirto hoidetaan hydrostaattisesti ja vankat öljynavat takaavat vedon eteenpäin. Verrattoman voit varustaa myös nelivedolla ja tasauspyörstön lukolla, jos tarve vaatii.

Puhdistaminen

Markkinoiden ehdoton ykkönen puimurin puhdistettavuudessa

Teknisistä ratkaisuista johtuen Sampo-Rosenlew -puimurit ovat aina olleet helppoja puhdistaa. Esimerkiksi viettopinnat voidaan vetää ulos ja kohlimien pohjat ovat poistettavissa. Vaikka samoja ominaisuuksia voi löytyä muistakin merkeistä, ovat ne Sampossa ratkaistu niin, ettei sinun tarvitse lähteä tekemään niitä konehalliisi, vaan suoritat puhdistamisen pellolla ja säästät aikaa. VERRATO -mallissa voit poistaa myös viljasäiliön kaikki ruuvit.