Esitteet

COMIA 2ROTO -hybrid

Sampo Rosenlewin hybridi malli jossa kohlimet ovat korvattu kahdella roottorilla. Yli 30% enemmän puintitehoa verrattuna C12 malliin

COMIA MALLISTO

Markkinoiden levein ja hiljaisin ohjaamo kokoluokassaan. Vakiovarusteena olevasta ilmaistuimesta, avaraan tilaan. Siltä väliltä löydät monta asiaa, jotka tekevät pitkän puintipäivän mukavaksi kokemuksi.

VERRATO

Verrato on hyvä vaihtoehto, kun haet kustannustehokasta ratkaisua tilasi töihin. Vahva rungollinen puimuri, josta löydät koeteltua tekniikkaa.

FR48 KUORMATRAKTORI

FR28 kuormatraktorin suosio johti nopeasti kyselyihin vähän suuremman koneen kehittämisestä. Näin syntyi FR48 kuormatraktori. Hyötykuormaltaan tämä FR28:n isoveli on 12 tonnia.

FR28 KUORMATRAKTORI

Sampo-Rosenlew on vastannut asiakaskunnan kysyntään suunnittelemalla harvennuksille sopivan kuormatraktorin FR28. Tämä 10 tonnin kuormankantava ajokone on suunniteltu toimimaan yhtiön harvestereita täydentävänä yksikkönä.

HR46x HARVESTERI

HR46x on ensiharvennuksen ykköskone. Edeltäjäänsä HR46:ta vieläkin tehokkaampi harvesteri on varustettu nyt suuremmalla, 140cc työpumpulla ja tehokkaammalla Acgo Power 49 LFTN-moottorilla. Nämä muutokset lisäävät tehokkuutta ja samalla pienentävät kulutusta, joka näkyy suoraan yrittäjälle harvennuksen kannattavuuden nousuna.