3.2.2021

NORJAN MYYNTIVERKOSTO MUUTTUU

12.11.2020

Felleskjöpet Sampo-puimureiden maahantuojaksi Norjaan

Felleskjøpetistä SAMPO-leikkuupuimureiden jälleenmyyjä Norjassa

SAMPO ROSENLEW  ja FELLESKJÖPET solmivat jälleenmyyntisopimuksen Norjan markkinoille.

SAMPO ROSENLEW:llä on pitkät perinteet Norjan markkinoilla ja se on yksi Norjan suosituimmista leikkuupuimuri merkeistä. Varmistaakseen täyden tuotevalikoiman saatavuuden ja erinomaisen  asiakaspalvelun Norjan markkinoilla SAMPO aloittaa yhteistyön Felleskjøpetin kanssa.

– Felleskjøpetin kanssa SAMPO on löytänyt täydellisen kumppanin tuotteillemme Norjassa. Heillä on laaja jakelukanava ja asiantuntemus konemarkkinoista sekä ainutlaatuinen yhteys norjalaisiin viljelijöihin, sanoo SAMPO:n myynti- ja markkinointijohtaja Karl-Wilhelm Hundertmark.

– Olemme innoissamme kumppanuudesta Sammon kanssa. Heidän tuotevalikoimansa  antaa meille mahdollisuuden palvella Norjan markkinoita paremmin kuin kukaan muu, Frode Dahl sanoo Felleskjøpetiltä.

Sopimuksen astuessa voimaan, joulukuussa 2020, Felleskjøpet tarjoaa huolto- ja varaosapalveluja SAMPO:n leikkuupuimureille.

Lisätietoja antaa:

Kim Döfnäs, aluepäällikkö 040 7541 763

Karl-Wilhelm Hundertmark, myynti- ja markkinointijohtaja +358 40 6744 4302

Tietoja Felleskjøpetistä:

Felleskjøpetin liikevaihto on 16,2 miljardia Norjan kruunua ja heillä on 3 676 työntekijää (2019). Felleskjøpet  on norjalaisten viljelijöiden suurin rehun, laitteiden ja teknologian toimittaja. Felleskjøpetin liiketoimintaan kuuluvat myös kiinteistönhoito, leipomotuotteet, puistojen ja tilojen laitteet sekä lemmikkieläinten rehut ja laitteet. Felleskjøpet on 44 000 viljelijän omistama osuuskunta.

keyboard_backspace Takaisin